Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kategóriák:

Tiltott Csíki vadmálna vitaminsör 0,5 l

730 Ft

Készleten

A Tiltott Csíki Vadmálna Vitaminsör egy rendkívüli különlegességnek ígérkezik a kézműves sörfőzés palettáján. Ez a ,5 literes kiszerelésű sör, mint a korábbi termékek, szintén betétdíjas, az üvegbetétdíj összege továbbra is 125 Ft/üveg.
Ez az 1,2%-os alkoholtartalmú kézműves vitaminkoktél egyedi módon ötvözi a Csíki Sör tápláló erejét és a csíki vadmálna gyógyhatásait. A vadmálnának számos jótékony hatása van, amelyek közé tartozik a másnaposság tüneteinek enyhítése, a bőr és haj szépítése, vérnyomás mérséklés, vércukorszint szabályozás, menstruációs görcsök enyhítése, antibakteriális hatás, pórusösszehúzás, lázcsillapítás és még számos más előny.
Ezen kívül a benne található B-vitaminok segíthetnek a migrénes fejfájás enyhítésében, a kedélyállapot javításában, az energiatermelés helyreállításában és a stressz csökkentésében. Mindemellett a termék az életkort illetően szintén csak 18 év felettieknek ajánlott, és az átvételkor is ellenőrzik azt.
Ha szeretnéd meglepni szervezeted egy napi vidám vitamin adaggal, érdemes kipróbálnod a Tiltott Csíki Vadmálna Vitaminsört. Látogass el az erdelyikezmuves.hu oldalra, ahol további részleteket találhatsz a termékről és vásárlási lehetőségekről. Ez a különleges sör ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy egészségesebb és jótékony hatású italt fogyasztani.

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.