Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kategóriák:

Borsec Ásványvíz szénsavas 1,5 I

470 Ft

Készleten

Az erdelyikezmuves.hu webáruházban elérhető Borsec Ásványvíz szénsavas 1,5 literes kiszerelésben egy kiváló minőségű, különleges ásványvíz, mely a Kárpátokból, a borszéki hegyekből származik. Kristálytiszta és gazdag ásványi anyagokban, ez az ásványvíz ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék a természetes egészségforrást becsempészni mindennapjaikba.
A Borsec Ásványvíz összetétele rendkívül gazdag és egyedülálló, ennek köszönhetően hosszú évek óta a világ egyik legjobb ásványvizei között szerepel. Nátriumban szegény, ásványi sókban gazdag, kálciummal, magnéziummal és hidrogénkarbonáttal dúsított víz, amely kiemelkedő egészségügyi előnyökkel rendelkezik.
Az ásványvízben található jelentős mennyiségű kalcium, magnézium, szulfát, klorid és hidrogén-karbonát segíthet támogatni a szervezet egészségét és jól-létét. Az ilyen alapanyagokból származó ásványvíz rendszeres fogyasztása hozzájárulhat az ásványi anyagok egyensúlyának fenntartásához a szervezetben.
Ha keres egy kiváló minőségű, természetes ásványvizet, amely nemcsak ízében, de ásványi anyag-tartalmában is kiemelkedő, akkor ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kipróbálja a Borsec Ásványvizet, melyet az erdelyikezmuves.hu webáruház kínálatában megtalálhat. Ezzel az ásványvízzel egyszerre élvezheti a frissességet és a természetes egészségforrások előnyeit mindennapjain.
Válassza a Borsec Ásványvizet, és hozza be az egészséget és frissességet az életébe!
Üdvözlettel,
Az erdelyikezmuves.hu csapata

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.