Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Tiltott Csíki Sör 0,5 L

620 Ft

A Tiltott Csíki Sör ,5 literes kiszerelése betétdíjas termék. Az üvegbetét díja 125 Ft/üveg, mely a termék árán felül fizetendő.
Ez a különleges kézműves sör a Hargita-hegység lábánál található források tiszta vizéből és kiváló minőségű alapanyagokból készül, melyet a Csíkszentsimonban működő szakértő csapat és a csíki sörfőzés hagyományait tisztelő csoport állít elő. A recept kidolgozásában a helyi hagyományok és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem szakértői is részt vettek.
A sörkészítés során ragaszkodnak a hagyományokhoz és a Reinheitsgebot, azaz az 1516-os bajor tisztasági törvény előírásához, mely szerint a Tiltott Csíki Sör csak árpamalátából, komlóból, élesztőből és vízből készül. Az alapanyagok minőségét kisüzemi laboratóriumukban szigorúan ellenrzik, hogy az árpamaláta ideális keményítő- és fehérjetartalommal rendelkezzen. A sör jellegzetes kesernyés ízét a legjobb minőségű segesvári komló adja.
A Tiltott Csíki Sör természetes módon érlelődik anélkül, hogy enzimeket vagy más adalékokat használnának a folyamat felgyorsítására. Nem pasztörizálják, így gazdagabb és természetesebb ízvilágot kínálva a fogyasztóknak.
Ez a kézműves sör egy magas, 6%-os alkoholtartalmú, Bock típusú lager sör, mely üdít, táplál és felvidít. Fontos megjegyezni, hogy a termék kizárólag 18 éven felüliek számára ajánlott, és az áru átvételekor az életkor ellenőrzésre kerül.
Ha szeretné beszerezni ezt a különleges sörömet, látogasson el az erdelyikezmuves.hu weboldalra, ahol további részleteket találhat a termékről és megvásárlási lehetőségekről. A Tiltott Csíki Sör ideális választás lehet azok számára, akik minőségi és hagyományos módon készült kézműves sörök iránt érdeklődnek.

Készleten