Borsec Ásványvíz szénsavmentes 2 I

490 Ft

Borsec Ásványvíz szénsavmentes egy kiváló minőségű ásványvíz, mely a Kárpátokban, borszéki hegyekben található forrásokból származik. A kristálytiszta víz összetétele és minősége ideálissá teszi az emberi egészség szempontjából. Ezt az ásványvizet már több száz éve ismerik, és 1806 óta palackozzák. A víz összetételéből adódóan a világ egyik legjobb ásványvizeként tartják számon.
Néhány fontos jellemzője a következők:
1. Nátriumban szegény, ásványi sókban gazdag: Az alacsony nátriumtartalom előnyös lehet az egészséges étrend szempontjából, mivel az emberi táplálkozásban általában túl sok nátrium található.
2. Kalcium, magnézium, hidrogénkarbonát tartalom: Ezek az ásványok elengedhetetlenek az egészséges csontozat és izomzat szempontjából.
3. Metakovasav tartalma: A metakovasav fontos elem lehet a vízben, és kedvező egészségügyi hatásokat is hozhat.
4. Összes oldott ásványi anyag: 464,4 mg/l: Az ásványi anyagok széles skálája biztosítja az emberek számára az egészségügyi szempontból fontos nyomelemek bevitele.
Az ásványianyag-tartalom a következők:
– Kalcium: 60,1 mg/l
– Magnézium: 31,9 mg/l
– Nátrium: 2,7 mg/l
– Szulfát: 10,4 mg/l
– Klorid: 1,03 mg/l
– Hidrogén-karbonát: 319 mg/l
Ezek az ásványi anyagok hozzájárulhatnak az egészséges vízháztartáshoz, az ideális csontsűrűség fenntartásához és az általános egészségünk megőrzéséhez.
Az erdelyikezmuves.hu oldalon érdemes ajánlást kérni az ásványvíz vásárlása és fogyasztása kapcsán, így további információkat és tanácsokat kaphat a termékkel kapcsolatban.

Készleten

Kategória: