Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Sópipa kerámiából kék 9×4 cm + 500 g inhaláló parajdi só

4 900 Ft

Elfogyott

Sópipa kerámiából kék 9×4 cm + 500 g inhaláló parajdi só

A kerámiából készült kék sópipa egy kiváló eszköz lehet az inhaláló parajdi só használatához. Az inhaláló parajdi só segíthet megnyugtatni az légzőrendszert és tisztítani az eldugult légutakat. Itt vannak néhány ajánlás a használatához:

Sópipa használata: Töltsön sót a pipába, majd lassan lélegezze be a só páráját a szájon vagy az orron keresztül. Fontos, hogy lassan és mélyen lélegezzen be, hogy a sóhatóanyagok hatékonyan eljussanak a légzőrendszerbe.

Időtartam: Javasolt napi többszöri használat, különösen akkor, ha légúti problémákkal küzd, de mindig figyelje a saját testének reakcióit. Általában 15-20 percig tartó használat elegendő lehet.Pihenés: Használja a sópipát pihenés közben, hogy nyugodtan és stresszmentesen tudja élvezni az inhalálás jótékony hatásait.

Tisztítás: Rendszeresen tisztítsa meg a sópipát meleg vízzel és szárítsa meg alaposan, hogy elkerülje a baktériumok vagy penész megtelepedését.

Fontos megjegyezni, hogy bármilyen egészségügyi probléma vagy allergia esetén konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt elkezdené a sópipa és inhaláló só használatát.

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.