Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kategóriák:

Fa kerti dekoráció nyírfa virágtartó kosár 30x22x17cm

2 900 Ft

Készleten

Az erdelyikezmuves.hu által kínált 30x22x17 cm-es Nyírfa Virágtartó Kosár remek választás lehet kerti dekorációkhoz és növények elhelyezéséhez. Íme egy termékajánlás az említett termékre:
**Főbb Jellemzők:**
– **Stílusos Design:** A virágtartó kosár egyedi megjelenése és szép kivitelezése ideális kiegészítője lehet kerti teraszának vagy erkélyének.
– **Méretek:** A 30x22x17 cm-es kosár elegendő helyet biztosít számos növény elhelyezésére, mégis kompakt mérete miatt könnyedén beilleszthető bármely kerti környezetbe.
– **Anyag:** A magas minőségű nyírfafából készült virágtartó kosár természetes megjelenést és tartósságot kölcsönöz a kerti dekorációnak.
**Ajánlott Felhasználási Módok:**
1. **Virágok és Zöldségek Elrajzása:** Ideális megoldás lehet különböző virágok, zöldségek vagy fűszernövények elültetésére, bemutatására a kert egyes részein.
2. **Kreatív Kerti Kompozíciók:** A kosár formája lehetőséget ad arra, hogy változatos növényeket és dekorációkat kombináljon, így egyedi kerti kompozíciókat hozzon létre.
3. **Hordozható:** A könnyű súlyú és praktikus kivitel miatt könnyedén mozgatható, így rugalmasan alakítható a kerti dekoráció.
A 30x22x17 cm-es Nyírfa Virágtartó Kosár egy stílusos és praktikus választás a kerti növények és dekorációk elhelyezésére. A természetes anyag és az egyedi megjelenés révén ez a kosár fokozza a kert hangulatát és lehetővé teszi a növények dekoratív elrendezését. Legyen szó virágágyásokról, teraszkertekről vagy erkélyekről, ez a virágtartó kosár egyaránt esztétikai és praktikus értéket képvisel, amely barátságos és vonzó környezetet teremt a növényeinek.

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.