Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kerámia dekoráció törpe kék sapka, piros nadrág 36x28x15cm

7 900 Ft

Készleten

Kerámia Dekoráció Törpe Kék Sapka, Piros Nadrág 36x28x15cm**
Az erdelyikezmuves.hu webáruházban elérhető kerámia dekoráció törpe kék sapka és piros nadrág egy varázslatos és egyedi kiegészítő, mely rendkívül stílusossá és vidámmá teheti otthona vagy kertje dekorációját. Ez a 36x28x15 cm-es kerámia törpe kék sapkával és piros nadrággal egy kézzel készített alkotás, melyet szeretettel és gondos odafigyeléssel készítettek, hogy valóban különleges élményt nyújtsanak Önnek.
A törpe kék sapkával és piros nadrággal rendelkező kerámia dekoráció nem csupán egy dekoratív elem, hanem egy hangulatos és barátságos színes folt lehet otthona vagy kertje környezetében. Ez az egyedi festésű darab magában hordozza a kézművesség varázsát és az egyediség szellemét, így minden darabja valóban egyedi és sajátos karakterrel bír.
A 36x28x15 cm-es méretek lehetővé teszik, hogy ez a törpe kerámia díszmutatós módon illeszkedjen bármely enteriőrbe vagy kültérre. A kék sapka és piros nadrág színei frissességet és vidámságot árasztanak, míg a törpe figura maga játékosságot és varázslatot hoz az életterébe.
Fontos megjegyezni, hogy a kézi készítésű termékeknél mindig előfordulhatnak kisméretű változások és eltérések a mintázatban, amelyek inkább fokozzák az alkotás egyediségét és kézművességét.
Ha szeretné feldobni otthona vagy kertje hangulatát ezzel az egyedi kerámia dekorációval, akkor ne habozzon választani ezt a törpe kék sapka és piros nadrág díszt az erdelyikezmuves.hu választékából! Tekintse meg további kínálatunkat is, és válasszon másik varázslatos alkotásunk közül, hogy otthona vagy kertje egyedi stílust és hangulatot kapjon.
Amennyiben bármilyen kérdése lenne erről a termékről, vagy érdekelné más készítettünk, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Köszönjük, hogy érdeklődik az erdelyikezmuves.hu egyedi termékei iránt, és bízunk benne, hogy hamarosan az Ön otthonát is gazdagíthatja egy ilyen varázslatos törpe kék sapka és piros nadrág!

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.