Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kerámia dekoráció törpe kék sapka, kék csizma 33x16x13cm

6 900 Ft

Készleten

Kerámia Dekoráció Törpe Kék Sapka és Kék Csizma 33x16x13cm**
Az erdelyikezmuves.hu webshopban elérhető kerámia dekoráció törpe kék sapka és kék csizma egy igazán egyedi és kedves dísz, mely kiválóan illeszkedik bármelyik otthon vagy kert dekorációjához. Ez a 33x16x13 cm-es kerámia törpe kék sapkával és kék csizmával egy különleges darab, melyet gondosan és szeretettel készítettek, hogy varázslatos hangulatot csempésszenek az Ön életterébe.
A törpe kék sapkával és kék csizmával rendelkező kerámia dekoráció nem csupán szép és esztétikus, hanem egyben vidám és barátságos atmoszférát is hozhat otthonába vagy kertjébe. Ez a kézzel készített darab magában hordozza a kézművesség varázsát és az egyedi festés hangulatát, így minden egyes törpe kék sapka és kék csizma egyedi jelleggel bír.
A 33x16x13 cm-es méretek ideálissá teszik ezt a kerámia dekorációt arra, hogy szépen mutasson otthonában, polcokon, asztalokon vagy akár kerti környezetben is. A kék színű sapka és csizma frissességet és színpompát visz a térbe, miközben a kis törpe figurája vidámságot és játékosságot sugároz.
Kérem, vegye figyelembe, hogy a kézműves termékek esetében mindig előfordulhatnak kisméretű változások és eltérések a mintázatban, amelyek a darabok egyediségét és kézi készítésüket hangsúlyozzák.
Ha szeretné otthonát vagy kertjét még hangulatosabbá varázsolni ezzel a különleges kerámia dekorációval, akkor ne habozzon választani ezt a törpe kék sapka és kék csizma díszt az erdelyikezmuves.hu kínálatából! Kérjük, tekintse meg további termékeinket is, és válasszon több egyedi alkotásunk közül, hogy egyedi stílust és hangulatot teremthessen környezetében.
Amennyiben további információra van szüksége erről a termékről, vagy bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal! Köszönjük, hogy érdeklődik az erdelyikezmuves.hu remek alkotásai iránt, és bízunk benne, hogy hamarosan az Ön otthonába is beköltözhet egy ilyen varázslatos törpe kék sapka és kék csizma!

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.