Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Házi készítésű cseresznyelekvár cukormentes 300g

2 490 Ft

Készleten

A Tófalvi Zita által készített cukormentes, vegyszermentes cseresznyelekvár 300g-os kiszerelésben kapható a https://erdelyikezmuves.hu/ weboldalon. Ez a kézműves termék az igazán egészséges csemegék közé sorolható, hiszen magas gyümölcstartalommal rendelkezik, ami az egészségtudatos vásárlók számára ideális választás.
Az összetevők között csupán a gyümölcs (98%), étkezési sav (citromsav) és tartósítószer (szalicilsav) található, mesterséges ízfokozót és természetes aromákat nem tartalmaz. Ezáltal a termék természetes alapanyagokból készült, és a lehető legtisztább formában kerül a vásárlókhoz.
Fontos megjegyezni, hogy a csomagolást csak érintetlen állapotban lehet elállási időn belül visszaküldeni, amennyiben bármi a kipróbálás jeleit mutatja, az elállási jog érvényét veszti. Ez a szabály a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29.§ (1) bekezdése alapján érvényes.
Ajánlom ezt az ízletes és egészséges cseresznyelekvárt mindazoknak, akik minőségi, kézműves termékeket keresnek, valamint fontosnak tartják az egészséges és természetes alapanyagokat.

 

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.