Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Székely-Csemege nagymama kolbász 100g

750 Ft

Készleten

“Székely-Csemege Nagymama Kolbász” egy hagyományosan elkészített kolbász, amely a legjobb minőségű alapanyagokból és gondos feldolgozási módszerekkel kerül előállításra. Az erdelyikezmuves.hu által forgalmazott termék részletes leírása a következő:
– **Termék neve:** Székely-Csemege Nagymama Kolbász (100g)
– **Összetevők:** sertéshús, szalonna, só, természetes fűszerek
– **Elkészítés:** gyors érleléssel szárított, bükkfával füstölt, természetes sertésbélben töltve
– **Csomagolás:** Vákuumcsomagolt termék
– **Kiszerelés:** 300-500g
Ez a kolbász egy igazi csemege, melyet a hagyományos receptek és a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készítenek. A sertéshús és szalonna kombinációja, valamint a természetes fűszerek tökéletes egyensúlyt teremtenek az ízekben.
A bükkfával füstölt és gyors érleléssel szárított kolbász intenzív ízvilággal rendelkezik, mely az érlelés során tovább mélyül és gazdagodik. A természetes sertésbélben történő töltés hagyományos érzetet kölcsönöz a terméknek.
A vákuumcsomagolásnak köszönhetően a kolbász frissessége és minősége hosszú ideig megmarad, így az ízek teljes mértékben érvényesülhetnek.
Az erdelyikezmuves.hu webáruházban elérhető Székely-Csemege Nagymama Kolbász kiváló választás minden ínyenc számára, aki igazi, kézműves terméket keres grillezésekhez, hidegtálakhoz vagy egyszerűen csak nassolásra.
Vásárolja meg most az erdelyikezmuves.hu online áruházából és élvezze a Székely-Csemege Nagymama Kolbász ízletes és igazi hagyományokra épülő ízeit!
Kérem, vegye figyelembe, hogy az áru elérhetősége és ára változhat, ezért érdemes a webáruházban ellenőrizni az aktuális információkat. Jó étvágyat kívánunk a finom kolbászhoz!

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.