Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Nyaklánc szarvasagancsból

2 990 Ft

Készleten

Örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek az egyedi, kézzel készített szarvasagancs nyakláncunkat, melyet megtalálhatnak webáruházunkban, az erdelyikezmuves.hu oldalon.
Ez az egyedi darab szarvasagancsból készült nyakláncot lelkes és tehetséges kézműveseink alkották gondos munkával. A természetből merített inspiráció hatására született ez a különleges ékszer, mely egyben egyedi és kifinomult stílust tükröz.
A szarvasagancsból készült nyaklánc természetes és elegáns kiegészítője lehet mindennapi öltözékének, vagy akár egy egyedülálló ajándék is lehet szeretteinek. Az agancs aprólékos kidolgozása és a finom részletek gondos megmunkálása teszi rendkívül különlegessé és értékké ezt az egyedi ékszert.
Ha szeretné egyediségét és természetközelségét kifejezni, válassza szarvasagancsból készült nyakláncunkat, mely megtalálható a erdelyikezmuves.hu webáruházban.
Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy valódi kézműves alkotást viseljen magán, és válassza nyakláncunkat, mely igazán különleges és hangsúlyos kiegészítője lehet mindennapi viseletének.
Kérjük, tekintsenek meg további részleteket és rendeljenek egyedi szarvasagancs nyakláncunk közvetlenül az erdelyikezmuves.huoldalon!
Köszönjük, hogy érdeklődtek termékünk iránt!
Üdvözlettel,
Az Erdélyi Kézműves csapata.

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.