Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Házi készítésű meggyszörp 500ml

2 290 Ft

Készleten

A meggyszörp egy igazi különlegesség, mely vegyszermentesen, magas gyümölcstartalommal, Tófalvi Zita szorgos kezei által készül Erdély szívében. Az összetevők között a gyümölcs foglalja el a fő helyet, melyet kiegészít a cukor, víz, citromsav és szalicilsav, mint étkezési savak és tartósítók, ami természetes ízeket biztosít.
Ez a kézműves meggyszörp nemcsak finom, de egészséges is, hiszen nem tartalmaz mesterséges ízfokozókat és természetes aromákat. A magas gyümölcstartalma miatt biztosítja a friss és természetes ízeket, így ideális választás lehet a mindennapi ételek és italok ízesítésére.
A termék egészségvédelmi és higiéniai termékként van minősítve, ezért fontos ügyelni a csomagolás állapotára és a termék sértetlenségére annak érdekében, hogy megfeleljen a 14 napos elállási jog feltételeinek a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29.§ (1) bekezdése szerint.
Az erdelyikezmuves.hu-n elérhető meggyszörp egy igazi kincs, melyet bátran ajánlok mindazoknak, akik szeretik az autentikus, kézműves termékeket, és értékelik az egészséges összetevőket. Kóstolja meg ezt a természetes és tápláló italt, hogy egy kis darab Erdély varázsát vigye be az étrendjébe.
Jó egészséget és kellemes ízlelőbimbó kedvezményezést kívánunk!

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.