Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kulcstartó fából keresztneves “Sz”

1 490 Ft

🍂 Fedezd fel az erdelyikezmuves.hu által kínált fából készült “Sz” kezdetű keresztneves kulcstartók lenyűgöző választékát! Válassz a Szabolcs, Szende, Szidónia, Szilárd vagy Szilvia nevű kulcstartók közül, melyek egyedi kialakításúak és fém kulcskarikával rendelkeznek, így praktikus és esztétikus kiegészítői lehetnek mindennapi használatodnak vagy ajándékként is tökéletes választás!
🌿 Tudj meg többet a fából készült “Sz” betűjelű kulcstartók egyedi designjáról és minőségi anyaghasználatáról, melyek stílusos és egyedi darabokként szolgálhatnak a kulcsaid tárolására és megjelenésed feldobására!
✨ Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy meglepd magad vagy szeretteidet az erdelyikezmuves.hu gyönyörű “Sz” kezdetű keresztneves kulcstartóival, melyekkel egyedi és személyes ajándékot adhatsz!
Válaszd ki a neked leginkább tetsző Szabolcs, Szende, Szidónia, Szilárd vagy Szilvia nevű kulcstartót az erdelyikezmuves.hu weboldalán, és tegyél szert egyedi és különleges kiegészítőre vagy ajándékra! Ha kérdésed van vagy további információra van szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! 🎁

Tömeg 1 kg
"SZ" KEZDŐBETŰS NEVEK

SZABOLCS, SZENDE, SZIDÓNIA, SZILÁRD, SZILVIA

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.