Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Fatál 2 részes 47x19cm

4 490 Ft

Készleten

Kedves Vásárlóink!
Nagy örömmel mutatjuk be a 47×19 cm-es, 2 részes fa tálalót, mely egy igazi különlegesség bármely étkezési vagy rendezvényi alkalomhoz. Ez a kézzel készített tálaló képes lenyűgözni vendégeidet és stílusos megjelenést kölcsönöz az étkezéseknek. Fontos tudni, hogy a termék természetes anyagából eredően méretében, színében és formájában változhat, ami csak fokozza az egyediségét.
Az éger fából készült fa tálaló praktikus és esztétikus választás otthoni vagy rendezvényes használatra. A természetes fa melegsége és szépsége emeli az étel- és italkülönlegességek bemutatásának élményét és eleganciáját.
Fontos megjegyezni, hogy a fa tálaló mosogatógépben történő tisztítása szigorúan tilos, mivel ez károsíthatja a termék anyagát és megjelenését. Ehelyett, alkalomszerűen érdemes az étkezési zsírral átkenni a terméket, hogy megőrizd annak szépségét és állagát.
Az Erdélyi Kézműves által forgalmazott fa tálaló ideális választás lehet otthoni konyhád vagy rendezvényeid feldobására. Látogass el az erdelyikezmuves.hu webáruházba, és rendeld meg ezt a stílusos és egyedi tálalóeszközt, hogy otthonodban vagy rendezvényeid során is emelje az étel- és italmegjelenítések színvonalát!
Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és válaszd az egyedi és stílusos fa tálalót, hogy étkezéseid emlékezetessé és elegánssá váljanak! Legyen ez a tálalóeszköz az, amely a legjobban kiemeli az általad készített finomságokat és egyedi hangulatot áraszt vendégeid között!

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.