Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Bőr karkötő-horoszkóp “rák” cancer 6.21-7.22

2 490 Ft

Készleten

Az „Rák” csillagjegyének dedikált bőrkarkötő egyedi és stílusos kiegészítője lehet azoknak, akik június 21. és július 22. között születtek. Ez a kézműves alkotás tökéletes megtestesítése azoknak a tulajdonságoknak, melyek az „Rák” jegyű emberekre jellemzőek, mint az érzékenység, védelmezés, és családcentrikusság.
Ezt a különleges bőrkarkötőt gondosan húzózsinórból készítették, melyet egy exkluzív fém, kerek díszítés tesz még különlegesebbé és személyesebbé.
Ha Te vagy vagy ismersz valakit, aki a „Rák” jegy szülöttje, ez a bőrkarkötő tökéletes ajándék lehet, vagy akár saját magadnak is kiváló választás lesz a személyes stílusod kifejezésére. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és látogass el az erdelyikezmuves.huwebshopba, hogy beszerezd ezt az egyedülálló kézműves terméket!
Az „Rák” bőrkarkötő a csillagjegy egyedi vonásait ragadja meg, és egyben stílusos kiegészítője lehet mindennapi öltözetednek. Legyél büszke a Rák jegy szimbólumaira és viseld ezt az egyedi karkötőt az erdelyikezmuves.hu áruházából származó kézműves alkotásként!

Tömeg 0,1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.