Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kategóriák:

Fa virágtartó-szekér-cseresznye-55x30cm

7 900 Ft

Készleten

Az erdelyikezmuves.hu által forgalmazott Fa virágtartó szekér cseresznye színben és 55×30 cm méretben kiváló választás lehet az otthona kerti vagy teraszon történő dekorálásához. Ez a fa virágtartó szekér csodálatos cseresznye színben ragyog, emelve a növények vagy virágok szépségét, és egyedi karaktert kölcsönözve a kerti térnek.
A Fa virágtartó szekér cseresznye színben 55×30 cm-es mérete lehetővé teszi, hogy tökéletes kisugárzású kerti kompozíciókat hozzunk létre vele. A termék stílusos megjelenése és cseresznye színű kivitele elegáns és vonzó atmoszférát teremt a kertben vagy teraszon, kiemelve a növények vagy virágok szépségét és varázsát.
Ajánljuk ezt a Fa virágtartó szekér cseresznye színben 55×30 cm méretben mindazoknak, akik szeretik a meleg és elegáns kiegészítőket kertjükben vagy teraszaikon. Ez a termék ideális választás lehet azok számára, akik értékelik a magas minőségű kézműves termékeket és szeretnék stílusosan bemutatni növényeiket vagy virágaikat. A Fa virágtartó szekér cseresznye színben egy praktikus és esztétikus kerti dekoráció lehet, mely hozzájárulhat otthona különlegességéhez és egyedi hangulatához.
Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.