Tiltott Csíki Sör Gold 0,5 l

620 Ft

A Tiltott Csíki Sör Gold egy újabb különlegesség a kézműves sörfőzés világából. Ez a ,5 literes kiszerelésű sör szintén betétdíjas termék, melynek üvegbetétdíja 125 Ft/üveg, és a termék árához hozzáadandó.
Ez a sör egy lassú és hosszantartó érlelés eredményeként született meg, kifejezetten a finom ízekre érzékenyek számára. A legalább 45 napig tartó érlelés karakteressé és bársonyossá teszi az új Tiltott Csíki Sör Gold ízét, miközben arany színűvé varázsolja.
Azok, akik már megkóstolták, tudni fogják, hogy a LASSAN ÉS HOSSZABBAN ÉRLELT SÖR ARANYAT ÉR!
Ez a kézműves, Bock típusú lager sör is 6%-os alkoholtartalommal rendelkezik. Ahogy az előző termék esetében, ez a termék is kizárólag 18 éven felüliek számára ajánlott, és az áru átvételekor szintén ellenőrzik az életkort.
Ha szeretné kipróbálni ezt a különleges sörkülönlegességet, látogasson el az erdelyikezmuves.hu weboldalra, ahol további információkat találhat a termékről és vásárlá lehetőségekről. A Tiltott Csíki Sör Gold ideális választás lehet azok számára, akik értékelik a hosszantartó érlelést és az aranyló ízeket egy minőségi kézműves sörben.

Készleten