Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kategóriák:

Tiltott Csíki Krém Sör 0,5 L

730 Ft

Készleten

A Tiltott Csíki Krém Sör ,5L egy új termék, mely betétdíjas és különleges összetevőkkel készül. Az üvegbetét díját, mely 125 Ft/üveg, a termék ára felül kell fizetni.
Ez a sör egy 4,5%-os alkoholtartalmú, alsó erjesztésű láger típusú sör, mely Simonffy Árpád sörfőző mester személyes ajánlásával és titkos receptje alapján készült. Háromféle malátából és több komlóval készítik, így kesernyésebb ízvilággal rendelkezik, mint a Tiltott Csíki alapsör. A Krém Sör, ahogyan a többi kézműves sörük is, nem tartalmaz ipari enzimeket, tartósítószereket, nem hígítják, és nem pasztőrizálják.
Ez az ital frissítően, táplálóan és hidratálóan hat, szinte egyfajta “kozmetikumként” működik, hidratálva belülről és kívülről egyaránt. Fontos megjegyezni, hogy csak 18 éven felülieknek ajánlott, és az áru átvételekor az életkor ellenőrzésre kerül.
Ha szeretné kipróbálni ezt a frissítő és kesernyés ízű sörkülönlegességet, látogassa meg az erdelyikezmuves.hu weboldalt, ahol további információkat találhat a termékről és vásárlási lehetőségekről. A Tiltott Csíki Krém Sör ideális választás lehet azoknak, akik szeretik a könnyed és különleges söröket.

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.