Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén , 20 kg feletti csomagok esetén egyedi árképzés érvényes. 🚚
640 Ft
Készleten
A Székely-Csemege juhbélben készült cabanos kolbász egy ízletes és hagyományos termék, amelyet érdemes lehet különleges alkalmakkor vagy csak egyszerűen egy finom falatért is elkészíteni. Itt van egy receptjavaslat, amelyben a cabanos kolbászt remekül felhasználhatod.
Cabanos bruschetta:
Hozzávalók:
– Székely-Csemege juhbélben cabanos kolbász, vékony szeletekre vágva
– Friss vagy pirított kenyér szeletek
– Friss paradicsom, kockázva
– Friss bazsalikom levélkék
– Olívaolaj
– Só, frissen őrölt bors
Elkészítés:
1. Egy serpenyőben pirítsd meg a cabanos kolbász szeleteket, amíg szép aranybarnák nem lesznek.
2. Kenyérszeleteket piríts meg egy kis olívaolajon, hogy kissé ropogósak legyenek.
3. A pirított kenyérszeletekre kanalazd a friss paradicsomkockákat.
4. A paradicsomra helyezd a cabanos kolbász szeleteket.
5. Szórd meg frissen vágott bazsalikomlevélkékkel.
6. Locsold meg az egészet egy kevés olívaolajjal, majd sózd és borsozd ízlés szerint.
Ez a cabanos kolbászos bruschetta egy ízletes és könnyen elkészíthető étel lehet vendégváró falatkaként vagy akár egy könnyű vacsoraként. A Székely-Csemege juhbélben cabanos kolbászt és más termékeket beszerezheted az erdelyikezmuves.hu forgalmazótól. Jó étvágyat kívánok!
Tömeg | 1 kg |
---|
LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA
MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.