Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kategóriák:

Főzőedény kerámia mázas 36×20 cm

19 900 Ft

Készleten

🌟 Kerámia főzőedény 36×20 cm
🍲 Az erdelyikezmuves.hu által forgalmazott kézzel készült kerámia cserépedények és tálak ideális választások a hagyományos ízek kedvelői és a reformkonyhák szerelmesei számára egyaránt. Ezek a termékek kivételes élményt nyújtanak az alapanyagok valódi ízének kiemelésével.
🧼 Használat és tisztítás: A káposztafőző fazekat minden használat előtt és után alaposan, meleg mosószeres vízzel mossuk el, majd alaposan öblítsük le és töröljük szárazra. Fontos, hogy ne használjunk karcosodást okozó szereket vagy eszközöket, és ne mossuk mosogatógépben!
🔥 Használat: Az edényt mindig hideg sütőbe, rácsra helyezve melegítsük fokozatosan a kívánt sütési hőmérsékletre. A forró edényt ne hűtsük hirtelen, és mindig fa deszkára, hőálló alátétre vagy száraz ruhára helyezzük. Az edény sütőben, kemencében való használata kiváló, maximális hőmérséklet 280 fok. Fontos: nyílt lángon vagy sparhelten való használat szigorúan tilos!
🛒 Ha szeretné otthonát vagy ételkészítését feldobni egy ilyen egyedi, kézzel készített kerámia főzőedénnyel, látogasson el az erdelyikezmuves.hu webáruházba, és szerezze be ezt az igényes és praktikus konyhai eszközt!
Kívánunk kellemes vásárlást és sok örömet a főzésben és étkezésben ezekkel a fantasztikus termékekkel!
Üdvözlettel,
Az Erdélyi Kézművesek csapata 🍲🍽️✨

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.