Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Parajdi sóból fürdősó dobozos ilang-ilang 2 kg

2 990 Ft

Készleten

A Parajdi sóból készült ilang-ilang illóolajos 2 kg-os fürdősóhoz:
🔹 **Nyugtató hatás**: Az ilang-ilang illóolaj ismert nyugtató tulajdonságairól és hangulatjavító hatásairól, amelyek segítenek leküzdeni a feszültséget, lehangoltságot és depressziót, valamint hozzájárulhatnak a lelki egyensúly megteremtéséhez.
🔹 **Használati utasítás**: Öntsön körülbelül 500 g fürdősót a fürdkádba, majd töltse fel meleg vízzel (kb. 35 – 40l). Egy fürdő ideje: 15-30 perc, majd ne mossa le a sót! Napi egy fürdő ajánlott. A 2 kg-os doboz tartalma 4 alkalomra elegendő.
🔹 **Ajánlott problémákra**: Az ilang-ilang illóolajos fürdősót ajánlják ízületi és reumatikus bántalmakra, bőrproblémákra, izomzúzódásokra, nőgyógyászati problémákra, légúti megbetegedésekre, szorongásgátlóként, gyulladáscsökkentőként és egyéb egészségügyi problémákra.
🔹 **Összetevők**: A termék összetevői parajdi só, többféle illóolaj, jód és kén, melyek kombinációja egészségügyi és relaxációs előnyöket kínál a felhasználóknak.
🔹 **Forgalmazás**: A Parajdi sóból készült ilang-ilang illóolajos 2 kg-os dobozos fürdősót megtalálhatja az erdelyikezmuves.hu webáruházban, ahol minőségi termékeket és kényelmes vásárlási élményt biztosítanak Önnek.
Ez a termék ideális választás lehet a relaxáló fürdőzéshez és az egészségügyi problémák kezeléséhez egyaránt. Élvezze a nyugtató ilang-ilang illóolaj és Parajdi só egyesített előnyeit a mindennapi jóllétért és kényeztetésért!

Tömeg 2 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.