Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kategóriák:

Fa italkínáló szekér üveg + pohár 6 db 32x17x17 cm

9 900 Ft

Készleten

🌿🥃 Fa italkínáló szér gyékénnyel bevont üveg + pohár 6 db 32x17x17 cm: Ez a lenyűgöző fa italkínáló szekér nem csupán egy praktikus italfelszolgáló eszköz, hanem igazi stílusosíszítés is az otthonodban vagy rendezvényeden. A gyékény borítású üveg és poharak elegáns megjelenése természetességét és egyediségét hangsúlyozza, így garantáltan emelt szintű exkluzivitástlcsönöz az italfogyasztásnak.
🌾 Ezek a minőségi fa anyagból és gyékénnyel bevont üvegből készült italfelszolgáló kiegészítők tökéletes választás lehetnek bármely eseményen való használatra. Legyen szó egy elegáns vacsoráról, családi összejövetelől vagy kerti partiról, ez a szekér emeli az italfelszolgálás színvonalát és megjelenését.
🌟🍃 Ne hagyd ki ezt a egyedi lehetőséget! Ellenőrizd a erdelyikezmuves.hu weboldal kínálatát, ahol beszerezheted ezt a varázslatos fa italkínáló szekért és más kézműves termékeket is. Teremtsd meg a saját stílusos italfelszolgálásodat ezzel az exkluz szekérrel, és emeld ki rendezvényeid vagy otthoni eseményeid eleganciáját és egyediségét! 🌿🥃

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.