PARAJDI SÓ
Az erdélyi parajdi só az Őstenger kiszáradása óta őrzi a 84 féle ásványi anyagot, amelyek az emberi szervezet számára is létfontosságúak.
A világszerte ismerik és szeretik az emberek a Parajdi étkezési sót, ami sokkal ízletesebb, és finomabb ételek készítésre alkalmas, mint az általános asztali só.
Adalékanyagtól, környezeti szennyeződésektől mentes.
Nem tartalmaz E 536 csomósodásgátlót.
A természetes Parajdi sót már 5000 éve bányásszák.
Miért fontos a szervezete számára a só?
- A vesének szüksége van sóra, a vizelettel történő kiválasztáshoz.
- A sóban szegény szervezet elsavasodik.
- Agyunk működéséhez is sóoldatra van szükség.
A mértéktelen sófogyasztás nem ajánlott!
Miért lenne ez más mint bármilyen másik só?
Ha nem csak NaCl van benne hanem csomósodásgátló is, akkor tudtad hogy mérget is eszel?
– Főzéskor mennyivel másabb, mint egy általános asztali só?
Sósabb só, így főzéskor kevesebbet kell belőle használni.
Kinek ajánljuk a Parajdi sót!
– akinek fontos az egészsége
– aki adalékanyagtól mentes ételt szeretne fogyasztani
– aki reform, paleo stb. táplálkozást folytat
– aki fogyókúrázik
– aki sportol