Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Fatál ger fából 4 lyukú 47×25 cm

7 500 Ft

Készleten

Kedves Érdeklődő!
Örömmel mutatjuk be a 47×25 cm-es, 4 lyukú éger fából készült fatált, mely különleges tálalóeszköz egyedi megjelenése biztosan lenyűgöz majd minden vendéget. Fontos tudni, hogy a termék méretében, színében és formájában természetes eltérések lehetnek, hiszen minden darab kézi munka eredménye.
Az éger fa fatál praktikus és stílusos választás otthoni vagy rendezvényes tálaláshoz. Az anyag természetes melegsége és szépsége fokozza az étel- és italkülönlegességek bemutatását, és egyedi hangulatot teremt az asztalon.
Fontos kiemelni, hogy az éger fa fatál mosogatógépbe történő helyezését szigorúan tilos, mivel ez károsíthatja a termék állagát és megjelenését hosszú távon. Ehelyett, alkalmanként étkezési zsírral érdemes áttörölni a teljes fatál felületét, hogy megőrizze szépségét.
Az Erdélyi Kézműves által forgalmazott éger fa fatál tökéletes választás lehet otthoni használatra vagy egyedi ajándékként. Látogass el az erdelyikezmuves.hu webáruházába, és rendeld meg ezt a stílusos és praktikus kézműves tálalóeszközt, hogy otthonodban vagy rendezvényeid során is egyedi és természetes hangulatot teremts!
Ne hagyd ki ezt az alkalmat, és szerezd be az egyedi és stílusos éger fa fatált, hogy étel- és italmegjelenítéseid még emlékezetesebbek legyenek! Legyen ez a tálalóeszköz egy olyan darab, amely méltó módon mutatja be az általad készített finomságokat és stílusosan szolgálja fel azokat!

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.