Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Kategóriák:

Csíki sör Puskás 0,5 l

730 Ft

Készleten

A Csíki sör Puskás 0,5 l egy különleges kézműves sör, mely székely hagyományokat és minőséget tükröz. A termék jellemzői közé tartozik, hogy betétdíjas, azaz az üvegbetét külön fizetendő, és ennek összege 125 Ft/db.
Ez a legjobb minőségű magyar sör, melyet kompromisszumok nélkül készítenek, kifejezetten székelyeknek és mindazoknak, akik értékelik a székelyeket. Az alapanyagok között megtalálható az ideális összetételű csíkszentsimoni víz, a kiváló felvidéki maláta és az egyedi keserűséggel rendelkező segesvári komló. A sör különleges ízvilágát a székely tudás és szeretet teszi még emlékezetesebbé.
A Székely kézműves sör természetes összetevőkkel készül, nem tartalmaz kukoricát vagy vegyi anyagokat. Az eltarthatóság növelése érdekében mikroszűrő rendszert alkalmaznak, így megőrzik a sör friss és kellemes ízét.
Ez a világos sör magas (6% V/V) alkoholtartalmának köszönhetően ideális választás különböző tevékenységek, mint például kaszálás, disznóvágás vagy favágás után, hogy emeljék a hangulatot.
A Csíki sör Puskás nem pasztörizált, nem tartalmaz enzimeket vagy tartósítószereket, ezáltal hű marad az igazi kézműves sör hagyományaihoz.
Fontos megjegyezni, hogy a termék kizárólag 18 éven felüliek számára ajánlott, és az áru átvételekor az életkor ellenőrzése történik.
Amennyiben érdeklődik a Csíki sör Puskás iránt, keresse fel az erdelyikezmuves.hu weboldalt, ahol részletes információkat találhat a termékről és vásárlási lehetőségekről. A sör fogyasztása által betekintést nyerhet a székely életérzés legjavába. Már Puskás Ferenc is mondta: “NINCS TITOK, SZERETTÜNK, AKARTUNK ÉS TUDTUNK FOCIZNI”, és most Ön is megismerheti ezt a szeretetet egy pohár magyar sörön keresztül.

Tömeg 0,87 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.