Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Fatál szett cseresznyefából 1+6 60x25cm

15 900 Ft

Készleten

Kedves Vásárlóink!
Nagy örömmel mutatjuk be legújabb termékünket, a fatál szettet cseresznyefából, mely egy szettet tartalmaz egy nagy tálból, hat közepes méretű tálból és hat kis tálból álló összeállítást. A nagy tál mérete 60×25 cm, a közepes tálak mérete 22×13 cm, míg a kis tálak mérete 17×12 cm.
Ez a kézműves, egyedi szett ideális választás lehet otthoni vagy éttermi használatra, és tökéletes kiegészítője lehet bármelyik étkezési alkalomnak. A szett kézzel készült, ezért előfordulhatnak eltérések a méretben, színben és formában az egyedi készítés miatt.
A fatál szett cseresznyefából készült, kezelt cseresznye fából, mely egy rendkívül tartós és időtálló anyag. Ez a kezelt fa anyag megadja a terméknek a természetes és elegáns megjelenést, valamint hosszú távon megőrzi szépségét és minőségét.
Fontos tudni, hogy a fatált és a tálakat kézzel mossátok, és kerüljétek a mosogatógép használatát, hogy megelőzzétek a károsodást és hosszabb ideig élvezhessétek a szettet.
Ne hagyjátok ki ezt a lenyűgöző és praktikus fatál szettet! Látogassatok el az erdelyikezmuves.hu weboldalára, ahol megrendelhetitek ezt a remek szettet vagy böngésszétek további kézműves termékeinket is!
Köszönjük, hogy támogatjátok kézműves munkánkat, és reméljük, hogy ez a fatál szett cseresznyefából örömet fog szerezni Nektek és szeretteiteknek egyaránt!
Üdvözlettel,
Az Erdélyi Kézműves csapata

 

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.