Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelések esetén. 🚚

Házi készítésű birskörte lekvár 300g

2 290 Ft

Készleten

A birskörte lekvár egy további vegyszermentes gyümölcsből készült termék, mely 300 gramm kiszerelésben kapható, és kézműves feldolgozású. Az összetevők között megtalálható a gyümölcs (76,92%), cukor (23,07%), citromsav és szalicilsav. Ez a lekvár is egy természetes és ízletes választás lehet azoknak, akik szeretnék élvezni a gyümölcsök ízét a lehető legtermészetesebb formában.
A birskörte lekvár előnyei:
1. Vegyszermentes gyümölcsből készült: Ebben a lekvárban is a gyümölcs magas aránya mellett nem tartalmaznak vegyszereket, így a természetes íz és aromák a legjobban érvényesülhetnek.
2. Kézműves termék: A kézműves feldolgozás garantálhatja a minőséget és gondos odafigyelést a készítés folyamatának minden részletére.
3. Egészségvédelem: A birskörte lekvár egy egészséges alternatíva lehet a bolti, adalékanyagokkal teli termékekkel szemben.
Ha szeretné megrendelni ezt a terméket:
– Látogasson el az erdelyikezmuves.hu weboldalra, ahol megrendelheti a birskörte lekvárt.
Ajánlás:
Ha elégedett volt a birskörte lekvár minőségével és ízével, ossza meg pozitív tapasztalatait másokkal is. Az ajánlások segíthetnek másoknak felfedezni és élvezni ezt a finom és egészséges terméket. Az elégedett vásárlók ajánlásai hozzájárulnak a termék népszerűsítéséhez és az információ átadásához mások felé.

Tömeg 1 kg

Vélemények

Kapcsolódó Termékek

LÉGY A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA

Iratkozz fel 5% kedvezményre!

MIUTÁN MEGADOD AZ E-MAIL CÍMEDET, MEGKAPOD A KEDVEZMÉNYES KUPONT.